Turism Romania

Monumente, Muzee, Parcuri Naturale, Atractii

Despre ATLASS

Calatoresc destul de mult in Romania. De fiecare data vad si aud lucruri noi care as vrea sa vi le impartasesc si voua. Visam destul de mult la cum e in Italia, Franta si Germania incat uitam cum e in Romania. Pentru cei care sunt interesati, aceasta resursa se vrea un ghid de informatie despre Romania, ordonat pe criterii de Judete. Navigarea se va face pe aceste criterii. Nu ezitati sa imi lasati comentarii daca credeti ca puteti adauga lucruri interesante despre aceste locuri !

Un comentariu »

 1. Administratorul vilei L&RHouse, situata in centrul statiunii Poiana Brasov doreste sa colaboreze cu tour-operatorii romani si straini, in vederea cresterii numarului de turisti care sa beneficieze de un concediu de neuitat la standarde europene.
  Administratorul vilei si al sitului acesteia http://www.cazare-poiana.ro va invita sa o vizitati, mai intai pe internet si apoi in Poiana Brasov. Preturi atractive.
  Daca va place sa petreceti cateva zile in Poiana Brasov, la vila L&RHouse, va rog sa o recomandati colaboratorilor si prietenilor dvs.
  Tour-operatorii care doresc o colaborare serioasa sunt rugati sa viziteze situl vilei si sa contacteze telefonic administratorul sitului si al vilei.
  Va multumim.
  Cu stima
  ing. Petru Doniga

  Comentariu de Peter | 22 august, 2008 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: